Preloader

Om oss

Lite info

År 2003 startade Lars-Göran Elfvengren bolaget Konsult 2000 AB för att bedriva bygg- och anläggningsentreprenader med konsultverksamhet. Med ca 20 år i branschen och med många genuina samarbetspartners organiseras verksamheten från våra av företagsgruppen ägda lokaler strax söder om Stockholm. Med egna bilar, maskiner och utrustning genomför vi uppdrag i hela Stockholm, Södertälje och Mälardalen.

Konsult 2000 AB utför såväl mindre arbeten åt privatkunder som stora entreprenader. Kunskapsområdena är breda, med personal, maskiner, utrustning och ledning anpassade för uppdragets art. Vår prioritet är att projekt sker under överenskommen tid och budget med högsta kvalitet.

Konsult 2000 AB arbetar efter att uppnå högsta kvalitet i våra uppdrag mot 100 procentig kundnöjdhet.

Konsult 2000 AB har ett kvalitet-, miljö- och arbetsmiljösystem som möjliggör för företaget att svara upp mot kraven från samhälle och beställare.

Några samarbeten


Portfolio

Här visar vi lite bilder från våra olika jobb, men vi försöker hela tiden lägga ut bilder på Instagram också! Där visar vi både pågående jobb och färdiga projekt

Kontakta oss!

Vi försöker alltid att svara så snabbt som möjligt, antingen på mail eller telefon. Beskriv gärna hur ni vill bli kontaktade!

Konsult 2000 AB

08-712 47 87

Lyftkransvägen 17

142 50, Skogås

info@k2000.se

Skicka ett meddelande